2017. szeptember 12., kedd

Megjelent az első mester



Így nevezem a lakásfelújító segítségeimet: mester.💪
Bízom abban, hogy mind-mind tudni és jól fogja tenni a dolgát.

Az első a villanyszerelő.
Az alumínium vezetékek életveszélyesek lettek.
Hosszabbítókon kell átlépkednem, a mosdóban egyáltalán nincs konnektor ill. kiiktatva, a konyhai mindegyik világítás diszkós - villognak, amelyik működik. Ide új tűzhely is jön, villanysütővel... (mert 40 éves gáztűzhelyhez nem jön ki szerelő, aki előzőleg volt, az nagy mellénnyel megcsinálta, de két nap múlva 2X kinyomta a telo-ját, amikor a garancia-lehetőséget kértem volna... ), meg egyéb alapkütyük. Egyik kisszobába klíma lesz majd, tehát külön áramkörrel (asszem így mondják) működik. 
A még használandó holmikat saját szobámba szükséges bedominózni, amíg a munkálatok zajlanak itt. (I.ütem)
Nincs több tesze-tosza! Nem kell túlagyalni! A tettek mezejére kell lépni! A tett halála az okoskodás! Rohan az idő!
😅 https://www.youtube.com/watch?v=GHgHjWFgRjk
Rohan az idő

Felhívtam az első vill.szer.-t, "félórán belül ott leszek" - mondta és úgy történt.
Meghallgatott, felmérte a terepet, megállapodtunk. Öt nap múlva itt lesz másodmagával. A kettébe szabott munkálatok simán lehetnek. Tátva maradt a szám: A falba fúrt szögek-polcok kiszedése, franciaágy likvidálás, teljes körű lomolás is a nagy autójával szívesen megoldható. 😮😤 Lehet, h nem is kutatok most már hórukkosok után, egyéb nagy mennyiségű kacatjainkra koncentrálhatok. Bő egy órát volt itt. A politika/köz/magán/ és gazdasági életben elidőztünk. Remélem nem hangember...és rendben elvégzi majd a feladatát. Öt nap múlva 2 napra jönnek. (200 ezer ft - anyaggal) A folytatás tőlem függő időpont - 180 ezer ft. Nem kértem falvésést, burkolattal áramlik az áram. 
Nagyon örülök, hogy startolt az új helyzet! Lehetne méricskélni az árat, a munkát..., és akkor be is csavarodhatnék a lamentálásba. 
Irány az egyenes!
**************
Reggel üzenetváltások a régi vezetőmmel - megyünk-e majd a volt munkatársunk temetésére?!...
4. adag téli lecsó 2X-i nekifutásos eltevése. Közben fodrász.
Banános doboz a Spar-ból.
Szembeszomszéd Zsuzsikához (továbbiakban SzZs) menve szobafestő-ügyben, épp kilépve a liftnél találkoztunk, ott állt. Együtt mentünk föl Szabóékhoz mester-munka vizitálásra. Készséges infókat kaptunk. Holnap 09:30-kor szobafestő-brigáddal konzultálhatunk. 😄 
Jaj, reggel korán kelek!!! 😏A tároló még vár és folytatnom kell a leszámolást.
Holnap még hekk és krumplisütés is. 
Labkával találkozni kellene, tegnapelőtt borzasztó volt a helyzet. (Bableves, fánk, szívdobogás, kimerültség, halálközeli előképfestés😭)
********************** 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése